Arjen Lubach

“Arjen Lubach schreef vier romans en werkte achter de schermen mee aan diverse radio- en televisieprogramma’s. Zijn doorbraak beleefde hij met zijn eigen satirische nieuwsshow ‘Zondag met Lubach’, bekroond met de Televizierring en de Zilveren Nipkowschijf. Arjens eerste soloshow speelde hij zo’n 140 keer door heel Nederland en België en ontving een nominatie voor de Annie MG Schmidtprijs voor het nummer ‘Beter in Bed’. In het Vondelpark zal hij vers materiaal spelen, op weg naar een nieuwe voorstelling.”

H.E.A.R. 2020

De legendarische band H.E.A.R. van Alex Klaasen, Henry van Loon en Jan & Keez Groenteman trekt alle registers open om het leven te vieren in deze gekke malle tijd. Maak je klaar voor een onvergetelijke reprise van hun afscheidsconcert Uitgerukt. Een gelikte show van ongekend hoog niveau met louter hits die iedereen mee kan zingen.

Volg Alex Klaasen & Henry van Loon // Arjen Lubach – 15.00u

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. COVID-19. Je moet vooraf online reserveren en afrekenen, reserveringskosten bedragen 7,50 euro per stoel. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Reserveer nu je plek!

Vol

Voor deze voorstelling zijn alle beschikbare stoelen gereserveerd. Kom niet zonder reservering naar het Vondelpark Openluchttheater, er is geen ticketverkoop aan de deur. Let op: iedere artiest treedt twee keer op, dus misschien is er nog plek bij het andere optreden.

7.50Meer informatie

Uitverkocht
Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
15.00u - Arjen Lubach en H.E.A.R.
7.50
0 beschikbaar
Uitverkocht