Na een succesvol 2018 waarin hij tweemaal als headliner het podium van de Melkweg mocht betreden, brengt Amartey deze zomer zijn aanstekelijke mix van Afropop, Reggae en Soul naar het Vondelpark.

Deze zanger/performer is opgegroeid in de Bijlmer, maar draagt zijn Ghanese roots met trots uit in zijn muziek. Deze zomerse geluiden waren in 2018 ook te horen op Eurosonic Noorderslag en bij ‘De Wereld Draait Door’. Dit jaar was hij onder andere te zien bij de Paris Fashion Week.

Recentelijk bracht hij ook zijn nieuwe EP uit. Op ‘More Energy’ werkt Amartey met de Surinaamse artiesten Envr en Benjamin Fayah, One Side, Sarah Jane, Berano, Guilda en Morgan.

Volg Amartey

Reserveren

Het Vondelpark Openluchttheater biedt vrije toegang voor iedereen! Je kunt dus altijd op de bonnefooi binnenlopen, maar je kunt ook een zitplaats reserveren. Voor 5 euro heb je gegarandeerd een fijne plek met mooi zicht op het podium.

Je kunt hieronder reserveren, en betalen bij aankomst in het Openluchttheater.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Reserveren kan maar voor een deel van onze zitplaatsen, en deze zijn allemaal al gereserveerd. Zorg dus dat je op tijd komt, dan zijn er misschien nog vrije stoelen of staplaatsen waar je niet voor hoeft te reserveren.

5.00Meer informatie

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda

Tickets

Niet op voorraad!Kenny B & Amartey5.00