Altin Gün

Altın Gün biedt een opwindende mix van Turkse folk, psychedelica, funk en rock. Met 4 albums op zak speelt de band, die zijn oefenruimte heeft in het Vondelpark, shows over de hele wereld. Van grote festivals als Coachella, Fuji Rock en Best Kept Secret tot uitverkochte clubshows in Paradiso, La Cigale of Earth Hackney. Het is een wondertje dat de band in deze zomermaand thuis is, geniet daarom extra van een show van Altın Gün!

Volg deze artiest:

Reserveren

Je bent altijd welkom om op de bonnefooi binnen te lopen bij het Vondelpark Openluchttheater. Wil je zeker zijn van een zitplek? Dan kun je hier alvast je stoel reserveren tegen een kleine bijdrage.

Je kunt hieronder reserveren.

Reserveren kan niet meer, dus kom op tijd

Voor deze voorstelling zijn alle plekken gereserveerd maar je kunt altijd op de bonnefooi naar het Vondelpark Openluchttheater komen! We houden maar een deel van de plekken vrij voor reserveringen, en vijf minuten voor aanvang van het (hoofd)programma worden alle plekken vrijgegeven.

7.50Lees meer

Uitverkocht

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

zondag 4 juni
zondag 11 juni
zaterdag 17 juni
Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Altin Gün
7.50
0 beschikbaar
Uitverkocht