Alken

Een dynamische, Caribisch elektronische live set van producer Alken met special guest gitarist Rafael Sinay. Van upbeat tracks over slaapgebrek tot bangers over scharrels, familiegeschiedenis en een vleugje melancholie: dit is zeker niet je alledaagse sound, look of dagje in het park!

ii

De muziek van het Amsterdamse muziekcollectief ii is een samensmelting van hiphop, R&B en elektronische muziek. Een sound die ze zelf definiëren als “moderne soul”. Intiem, en tegelijkertijd bombastisch. Op het podium neemt ii je met volledige band mee in een audiovisuele wereld, met als doel: het weerspiegelen van de menselijke ervaring. Na het platspelen van de EKKO, de Schietclub en een uitverkochte show in Paradiso, maakt ii zich klaar voor een intieme zomer. Met o.a. locaties als de Melkweg en A’DAM Toren in de agenda, komen ze op 1 juli ook langs hun verhalen vertellen in het zomerse Openluchttheater.

Kurashi Soundsystem

Kurashi Soundsystem, embodies the musical influences that shaped us. Our selectors Lennert, Malik, Jack, and Pablo travel through sounds ranging from Salsa, to Bubbling, Hip-Hop, Jungle, Baile Funk, Dembow, Reggaeton, Soca, Reggae, Ritmo Kombiná, Tambú, and Tumba to bring about a Caribbean vibe that’s sure to heat up any dancefloor.

Reserveren

Voor dit evenement is geen reservering mogelijk, je bent van harte welkom om spontaan het openluchttheater binnen te lopen! Toegang is vrij, maar zonder steun lukt dat niet. 

Wij vragen je daarom bij iedere voorstelling om een bijdrage. Je kunt dat voor jezelf doen en als je wilt ook voor een ander die dat misschien niet kan missen. Voor iedereen, door iedereen!

Doe een bijdrage

Vanguard

Voor Nederlandse artiesten in de genres soul, hiphop, RnB en jazz is het moeilijk om zich te ontwikkelen tot professionele muzikant omdat de muzikale keten binnen deze genres gaten kent. Zo ligt de muziek die zij maken niet op de radar van ESNS, en wordt het niet tot nauwelijks gedraaid op de radio waardoor ze weinig publiek bereiken. Het platform Vanguard brengt artiesten en ideeën bij elkaar, creëert een ecosysteem voor de ontwikkeling van deze genres en organiseert showcases om artiesten en publiek bij elkaar te brengen.

Deze artiesten vind je vast ook leuk:

Terug naar de agenda