De zakdoekjes uit de verpakking…

De legendarische band H.E.A.R. van Alex Klaasen, Henry van Loon en Jan & Keez Groenteman trekt alle registers open om het leven te vieren in deze gekke malle tijd. Maak je klaar voor een onvergetelijke reprise van hun afscheidsconcert Uitgerukt. Een gelikte show van ongekend hoog niveau met louter hits die iedereen mee kan zingen. Van Kokkel & Scheermes tot Haal Alles Uit Het Leven en van Catchy tot Met Maten. Natuurlijk komt ook de fonkelnieuwe kiloknaller Dicht Bij Elkaar voorbij. H.E.A.R. krijgt als altijd de handjes in de lucht, de voetjes van de vloer en de zakdoekjes uit de verpakking. Want als je alles uit het leven haalt haal je ook echt alles uit het leven.

Volg Alex Klaasen & Henry van Loon // Jan Jaap van der Wal 15.00u

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. COVID-19. Je moet vooraf online reserveren en afrekenen, reserveringskosten bedragen 7,50 euro per stoel. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

Reserveer nu je plek!

Vol

Voor deze voorstelling zijn alle beschikbare stoelen gereserveerd. Kom niet zonder reservering naar het Vondelpark Openluchttheater, er is geen ticketverkoop aan de deur. Let op: iedere artiest treedt twee keer op, dus misschien is er nog plek bij het andere optreden.

7.50Meer informatie

Uitverkocht
Terug naar de agenda

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
15.00u Alex Klaasen en Henry van Loon
7.50
0 beschikbaar
Uitverkocht