Het Vondelpark Openluchttheater is een geliefd openluchtpodium in het hart van het Vondelpark in Amsterdam. In de zomermaanden kun je naast een aantal eendaagse festivals genieten van een vast zomerprogramma vol optredens van jonge talenten en bekende artiesten. Jaarlijks wordt het Openluchttheater bezocht door ruim 100.000 mensen uit de buurt, uit Amsterdam, uit heel Nederland en tot ver buiten de landgrenzen. 

Voor het seizoen 2024 zijn wij op zoek naar een veelzijdige en innovatieve Allround Marketeer die het uiteenlopende publiek van het Vondelpark Openluchttheater op een creatieve manier weet te bereiken. Ben jij opzoek naar deze nieuwe uitdaging!?

Met het productie- en programmateam zet je (content)strategieën op, ontwikkel je pakkende marketingcampagnes voor concerten, voorstellingen en onze eendaagse festivals en voer je deze zowel on- als offline uit.

Staat dit diverse en afwisselende takenpakket jou op het lijf geschreven? Bekijk dan nu de vacature!

Vacature Allround Marketeer