We gaan ons team weer uitbreiden! Per 1 maart 2023 zoekt het Vondelpark Openluchttheater een enthousiaste Productie Assistent voor 24 tot 32 uur per week. Heb jij zin om elk weekend lekker buiten in het park te werken?

Vanaf mei is er ieder weekend in het Vondelpark Openluchttheater een programma met dans, (jeugd)theater, film, cabaret en live muziek. Voorstellingen van nieuwe talenten en bekende artiestenvan Het Nationaal Ballet, Jeangu Macrooy, Daniel Arends, Acda & De Munnik, Altin Gün, Brigitte Kaandorp, Kenny B en Pride Amsterdam. Jaarlijks wordt het Openluchttheater bezocht door ruim 100.000 mensen uit Amsterdam, uit heel Nederland en van ver daarbuiten. 

Zie jij jezelf al rondvliegen in het stadshart van Amsterdam? Krijg jij al jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Hou jij van de hele zomer buitenspelen? Bekijk dan snel de vacature!

Vacature Productie Assistent