We gaan ons team weer uitbreiden! We zoeken een productieassistent die de komende zomer in het openluchttheater zorg draagt voor publiek, artiesten en vrijwilligers. Heb jij zin om elk weekend lekker buiten in het park te werken?

We hebben meer dan 150 optredens van vrijdagavond t/m zondagmiddag, van klassiek ballet tot kinderfestivals via experimentele electronische muziek tot hollandse meezingers, de nieuwste talentvolle popbandjes tot swingende salsamiddagen, het komt allemaal voorbij in het Vondelpark Openluchttheater.

Er moeten vrijwilligers aangestuurd worden, klapstoeltjes neergezet, de backstage catering moet geregeld, de theatercursus voor kinderen gecoördineerd, kortom, er is genoeg te doen! Steek jij graag de handen uit de mouwen en doe je graag van alles en nog wat? En wil je dat lekker in de buitenlucht in het Vondelpark doen? Check dan de vacature en mail ons!

Vacature productie assistent