Het was een bijzondere zomer, die van 2020. Vanwege alle Corona maatregelen konden we pas open op 1 augustus in plaats van in mei. Wat hebben we het Kinderbevrijdingsfestival gemist! En ook de andere festivaldagen in mei; Kwaku Summer Festival Downtown. Maar gelukkig was het op 1 augustus dan toch nog zo ver, we mochten open, en wel tot eind september.

We willen iedereen ontzettend bedanken.
De artiesten die hebben opgetreden en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet zodat alles op rolletjes liep. Maar vooral jullie, ons publiek. Bedankt voor jullie komst, jullie steun in deze lastige zomer, het ondertekenen van de petitie om het theater open te houden, en jullie medewerking m.b.t. alle maatregelen.

De toekomst voor het Vondelpark Openluchttheater is onzeker

Wellicht heb je het al gehoord, het Vondelpark Openluchttheater komt misschien niet meer terug. Het theater kan alleen blijven bestaan, als de gemeente besluit extra geld beschikbaar te stellen. We zijn er hard mee bezig, en zetten alles op alles om dit voor elkaar te krijgen. Tot nu toe hebben we hier nog geen uitsluitsel over, maar we houden je natuurlijk op de hoogte op onze social media kanalen.