Tijdens de persconferentie van dinsdag 31 maart maakte onze minister-president bekend dat alle maatregelen die tot 6 april van kracht waren, verlengd worden tot eind april. Daarbij zullen o.a. alle theaters en concertzalen voorlopig tot 1 juni gesloten blijven.

Vanwege het coronavirus COVID-19 is dus het openbare leven en de economie gierend tot stilstand gekomen. Ook het Vondelpark Openluchttheater wordt hierdoor geraakt. Het Kinderbevrijdingsfestivals en een aantal andere festivaldagen in mei zijn daardoor geannuleerd.

Pinksterpremière / opening:
Tijdens Pinksteren zou onze aftrap van het seizoen zijn met een feestelijk weekendprogramma, maar ook dit kan helaas niet doorgaan. We hopen wel deze zomer nog een verkort programma te presenteren. Hoop doet ten slotte leven!

Natuurlijk houden we de richtlijnen van het RIVM aan, en intussen zetten we de voorbereidingen gestaag voort. Wij houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en stellen natuurlijk veiligheid en gezondheid van publiek, artiesten en ons eigen team voorop.

We hopen later in de zomer alsnog iedereen weer te zien in het Vondelpark en kijken daar enorm naar uit!

Team Vondelpark Openluchttheater