Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus COVID-19 alle theaters en concertzalen gesloten tot 6 april. Omdat de eerste dag dat er activiteiten zijn in het Openluchttheater op dinsdag 5 mei is (Kinderbevrijdingsfestival), blijven wij vooralsnog de voorbereidingen voor deze dag voortzetten. Dit geldt ook voor het Kwaku Summer Festival – ‘Downtown’ op zondag 17 mei.

Pinksterpremière:
Tijdens Pinksteren is onze aftrap van het seizoen. Op zondag 31 mei – Eerste Pinksterdag – is de officiële opening en maandag 1 juni – Tweede Pinksterdag – hebben we samen met Stichting GRAP een dag vol nieuwe muziek voor je.

Programmering:
Zoals je van ons gewend bent zie je elke vrijdagavond dansvoorstellingen van bekende gezelschappen als bijvoorbeeld het Nationale Ballet en De Dutch Don’t Dance Division. Je kunt ook weer nieuwe dansers ontdekken, ook beginnende dansers en talentenprogramma’s van dansopleidingen komen regelmatig langs op ons podium.

Zaterdag zullen we je elke week verrassen met een bijzondere middag- en avondprogrammering. Er zullen een paar zaterdagen volledig ingevuld worden voor de jeugd, en we hebben nieuwe samenwerkingspartners om hele toffe muziekdagen samen te stellen. Houd onze social media kanalen in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Zondag begin je de middag traditiegetrouw met een klassiek concert en een kop verse cappuccino. Vanaf 15u hebben we (pop)muziek van Nederlandse bodem voor je, van opkomende talenten tot grote gevestigde namen.

 

Zoals het er nu uitziet, zal de programmering van het Vondelpark Openluchttheater geen hinder ondervinden van het virus en hebben vooralsnog de maatregelen vanuit de overheid niet voor belemmeringen. Wij houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en stellen natuurlijk veiligheid en gezondheid van publiek, artiesten en ons eigen team voorop.