Reserveren

Het Vondelpark Openluchttheater is gratis toegankelijk en beschikt over zit- en staanplaatsen. Wil je gegarandeerd zijn van een zitplaats, dan kun je via onderstaand formulier reserveren. Zitplaatsen zijn € 5,- per persoon.

Let op: je reserveert voor een programmablok. Je reservering is tot 5 minuten vóór aanvang van de eerste voorstelling in het programmablok geldig. Daarna vervalt je reservering en komen de stoelen vrij. Kom dus op tijd. Meer informatie hierover lees je onderaan deze pagina.

Je reserveert voor de volgende voorstellingen:


  • Aantal plaatsen à € 5,00 per plaats

Plaatsen reserveren

Vrij toegankelijk
Voor de voorstellingen in het Openluchttheater heb je geen kaartje nodig en dat blijft zo. Voor de organisatie wordt het echter financieel steeds moeilijker. Daarom vragen wij om een bijdrage.

Will je een goede plek in het Openluchttheater? Reserveer dan een zitplaats voor 5 euro. Dit kan voor 4 mensen tegelijk. De bevestiging van je reservering ontvang je na enkele minuten in de mail. Je naam en het aantal plaatsen dat je wilt vrijhouden, komen op de Openluchttheater reserveringslijst te staan.

Naar het park:
Neem je reserveringsnummer mee naar het Openluchttheater. Daar staan we onderaan de tribune voor je klaar om contant met je af te rekenen en je plek aan te wijzen.

Let wel even op:
Ieder programma bestaat uit een voor- en een hoofdprogramma. We kunnen je plek vrijhouden tot aanvang van het voorprogramma. Dit doen we om de voorstelling niet te verstoren. Na aanvang van het voorprogramma gaat de tribune voor alle bezoekers open en kun je dus geen gebruik meer maken van je reservering. In je bevestigingsmail staat tot hoelaat je plaats kunt nemen op je gereserveerde plekken. Houd er rekening mee dat er geen stoelnummers zijn en je dus geen kaarten kunt afhalen om later plaats te nemen.

Voorbeeld:
Wanneer je reserveert voor een programma dat om 16.30 uur begint, hoort daar een voorprogramma bij dat om 15.00 uur begint. Vanaf een half uur voor het voorprogramma, dus tussen 14.30 en 15.00 uur kun je dus je naam noemen bij de vrijwilligers onderaan de tribune en plaatsnemen op je gereserveerde plekken. .

Waar zijn die plekken dan?
We houden een deel van de tribune vrij voor de reserveringen. Dit zijn de plekken waar vandaan het podium (tot in de nok) het beste te zien is.

En tot hoelaat kun je reserveren?
Je kunt tot op de voorstellingsdag tot 1,5 uur voor aanvang van het voorprogramma reserveren.

Heb je toch nog vragen? Stuur dan gerust een email naar info@openluchttheater.nl.