« Terug naar home

Voor ieder wat wils in het Vondelpark Openluchttheater…

Dans, muziek, cabaret, jeugd en klassiek. Het hele seizoen, van mei tot september, is er een gevarieerd programma. Elke vrijdag zijn er dansoptredens van bijvoorbeeld het Scapino Ballet Rotterdam, het Nationale Ballet en Conny Jansen Danst. Zaterdagmiddag is voor de jeugd met theaterworkshops en optredens, zo staat De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen van Meneer Monster geprogrammeerd en is er in de zomervakantie vijf keer een theatercursusweek voor kinderen vanaf acht jaar. Nieuw dit jaar is de cursusweek voor middelbare scholieren van 12-14 jaar. Klik hier voor meer info en om je in te schrijven voor deze cursus Buiten Spelen.

Zaterdag in de namiddag is het wekelijkse Club Vondel, waarbij het park samenwerkingen aangaat met o.a. Stichting Grap, de Sugarfactory en het Grachtenfestival. Club Vondel staat voor nieuwe bands ontdekken en genieten van de goede sfeer in het park. Aansluitend is er een DJ en kan het publiek ‘Aan Tafel’ in het Openluchtcafé.

Elke zaterdagavond staat er cabaret op het programma met artiesten als Dolf Jansen, Martijn Koning en Lebbis. Zondagochtend kunnen klassiekliefhebbers hun hart ophalen bij o.a. het Amsterdams Andalussisch Orkest of Fuse. Zondagmiddag de wekelijkse finale met optredens van Alain Clark, Romy Monteiro, Berget Lewis, Handsome Poets en Orgel Vreten.

Vrij toegankelijk
Alle optredens in het Vondelpark Openluchttheater zijn vrij toegankelijk, een donatie in de collectebus is wel gewenst. Het complete programma vindt je hier. Tot in het Vondelpark!