Zitplaatsen reserveren

Je kunt altijd op de bonnefooi binnen lopen in het Vondelpark Openluchttheater maar wist je al dat je ook een zitplaats kunt reserveren? Voor 5 euro per zitplaats bent je gegarandeerd van een mooie plek met goed zicht op het podium.

Hoe werkt het?

Online reserveren:
Bij alle voorstellingen waar je voor kunt reserveren, vind je in de agenda op deze website een groene knop ‘RESERVEREN’. Klik daarop en er verschijnt een reserveringsformulier. Bovenaan het formulier staat voor welke voorstellingen je reserveert. Je kunt voor maximaal 4 personen reserveren. De bevestiging van je reservering ontvang je na enkele minuten in de mail. Je naam en het aantal plaatsen dat je wilt vrijhouden, komen op de Openluchttheater reserveringslijst te staan.

Naar het park:
Neem je reserveringsnummer mee naar het Openluchttheater. Daar staan we onderaan de tribune voor je klaar om contant of contactloos met je af te rekenen en je plek aan te wijzen.

Let wel even op:
Ieder programma bestaat uit een voor- en een hoofdprogramma. We kunnen je plek vrijhouden tot aanvang van het voorprogramma. Dit doen we om de voorstelling niet te verstoren. Na aanvang van het voorprogramma gaat de tribune voor alle bezoekers open en kun je dus geen gebruik meer maken van je reservering. In je bevestigingsmail staat tot hoelaat je plaats kunt nemen op je gereserveerde plekken. Houd er rekening mee dat er geen stoelnummers zijn en je dus geen kaarten kunt afhalen om later plaats te nemen.

Voorbeeld:
Wanneer je reserveert voor een programma dat om 16.30 uur begint, hoort daar een voorprogramma bij dat om 15.00 uur begint. Vanaf een half uur voor het voorprogramma, dus tussen 14.30 en 15.00 uur kun je je naam noemen bij de vrijwilligers onderaan de tribune en plaatsnemen op je gereserveerde plekken.

Waar zijn die plekken dan?
We houden een deel van de tribune vrij voor de reserveringen. Dit zijn de plekken waar vandaan het podium (tot in de nok) het beste te zien is.

En tot hoelaat kun je reserveren?
Je kunt tot op de voorstellingsdag tot 1,5 uur voor aanvang van het voorprogramma reserveren.

Heb je toch nog vragen hierover? Stuur dan gerust een email naar info@openluchttheater.nl.