Verhuur

Een evenement op een unieke locatie in het centrum van Amsterdam? Het Vondelpark Openluchttheater is in de zomer (mei t/m september) te huur als evenementenlocatie van 100 tot 3500 personen.

Het Vondelpark Openluchttheater bestaat uit een overdekt podium met een professioneel uitgeruste licht- en geluidinstallatie, backstage ruimte met o.a. kleedkamers, sanitair en een horeca-paviljoen. Het theaterterrein kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden; natuurlijk voor het organiseren van voorstellingen, concerten  en presentaties maar ook het houden van een openluchtbioscoop, openluchtrestaurant, modeshows inclusief catwalk en een kunstmarkt met live-muziek.

Samen met je bedrijf verzorgen wij op maat een passend evenement op deze bijzondere locatie in het hart van Amsterdam. Het uitgangspunt is dat er een link is met de podiumkunsten of filmwereld.

Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze publiciteitskanalen (social media, programmaboekje, drukwerk en website) ter verbreding van je promotie van je evenement.

Lees er alles over in onze Eventlocatie Verhuurbrochure 2019

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via: info@openluchttheater.nl


Voorgangers

Bedrijven die eerder het Vondelpark Openluchttheater huurden zijn o.a. Sissy-Boy, Discovery Channel, MEXX, Holland Festival, Sony Music Netherlands:
-Op Sissy-Boy Lente Markt stonden designers, jonge ondernemers, kunstenaars en gerenommeerde winkeliers. Met sportclinics, gezond eten en drinken en veel muziek op het podium.
-Discovery Channel koos het Vondelpark Openluchttheater als bijzondere locatie om de eerste aflevering van de natuurdocumentaire North America te vertonen. Meer dan 1200 jonge bezoekers keken in de buitenlucht ademloos toe hoe een jong berggeitje de rivier wilde oversteken, maar niet durfde…
-MEXX organiseerde in het Vondelpark Openluchttheater een spetterend event Real Candy XX met onder meer Candy Dulfer. Relaties van MEXX kregen een plek op de VIP-tribune.