Het Openluchttheater

Het Vondelpark Openluchttheater bevindt zich in het hart van het mooiste park in het centrum van Amsterdam. Jaarlijks biedt het theater 125 gratis voorstellingen in uiteenlopende genres als (pop)muziek, klassiek, dans, jeugd, cabaret en comedy.
Het unieke Openluchttheater vormt al meer dan 40 jaar de ontmoetingsplek voor jong en oud, voor Amsterdammers en bezoekers van ver daarbuiten. Geniet van een breed theateraanbod,  ontdek nieuw podiumtalent en drink gezellig  een drankje op het naastgelegen terras van het OpenluchtCafé met vrienden of familie.

Het Vondelpark Openluchttheater is van 5 mei t/m 11 september geopend. De maand mei staat in het teken van festivals en van zondag 5 juni t/m 11 september kun je  zelfs ieder weekend van vrijdagmiddag tot zondagavond in het Openluchttheater terecht.

Raadpleeg de agenda voor het volledige programma en kom eens langs!

DoeMeeBus

Wij kunnen alle hulp heel goed gebruiken. Met wat extra financiële steun maken wij het programma nog aantrekkelijker, kunnen wij iedereen ontvangen in een technisch goed uitgerust theater en brengen wij nog meer mensen op tijd op de hoogte van het programma.

Daarom, en daarom alleen, gaan we in de pauze van voorstellingen en concerten rond met de DoeMeeBus, en vragen wij u om twee of vijf euro (meer mag natuurlijk ook…). Wij weten dat u ons waardeert, maar er is niets zo fijn als tastbare waardering, vooral als wij die kunnen teruggeven in een sprankelend Openluchttheater. Wij rekenen op uw steun.