Het Openluchttheater

Het Vondelpark Openluchttheater bevindt zich in het hart van het mooiste park van Amsterdam. Jaarlijks biedt het theater 150 gratis voorstellingen in uiteenlopende genres als (pop)muziek, klassiek, dans, jeugd, cabaret en comedy.
Het unieke Openluchttheater vormt al meer dan 40 jaar de ontmoetingsplek voor jong en oud, voor Amsterdammers en bezoekers van ver daarbuiten. Geniet van een breed theateraanbod, ontdek nieuw podiumtalent en drink gezellig een drankje op het naastgelegen terras van het Openluchtcafé met vrienden of familie.

Het Vondelpark Openluchttheater is van 5 mei t/m 10 september geopend.
De maand mei staat in het teken van eendaagse festivals en van zondag 4 juni t/m 10 september kun je zelfs ieder weekend van vrijdag tot zondag in het Openluchttheater terecht.
Daarbij hebben we een speciaal Openingsprogramma op zondag 4 juni en maandag 5 juni. In dit Pinksterweekend kun je een zeer feestelijk en zomers programma verwachten!

Op 20 april staat het volledige programma voor komende zomer online!

DoeMeeBus

Wij kunnen alle hulp heel goed gebruiken. Met wat extra financiële steun maken wij het programma nog aantrekkelijker, kunnen wij iedereen ontvangen in een technisch goed uitgerust theater en brengen wij nog meer mensen op tijd op de hoogte van het programma.

Daarom, en daarom alleen, gaan we in de pauze van voorstellingen en concerten rond met de DoeMeeBus, en vragen wij je om een bijdrage.

Door samen bij te dragen kunnen wij het Vondelpark Openluchttheater open, vrij toegankelijk en van topkwaliteit houden!